Vinaora Nivo Slider 3.x

Dé leverancier van infrarood verwarming en infrarood panelen!

 verwarmen.png - 46,44 kB

Met behulp van onze dealer in Vlissingen, Solar2Enjoy Zeeland, heeft de regionale krant De Scheldexpress een zeer informatief artikel geplaatst over infrarood warmtepanelen. 

Solar2Enjoy Zeeland, onze infrarood warmtepanelen dealer in Vlissingen, is gespecialiseerd in het leveren en monteren van zowel zonnepanelen als infrarood warmtepanelen. Die combinatie wordt immers vaak gemaakt, zeker nu de discussie rondom het gebruik van gas volop gaande is en er steeds vaker wordt gekozen voor "all-electric" oplossingen voor verwarmingsvraagstukken.

De snelle maar ook degelijke groei van Solar2Enjoy Zeeland stelde hen in staat om recentelijk flink uit te breiden met o.a. een zeer fraaie nieuwe showroom. Hier worden diverse oplossingen getoond voor het toepassen van zonnepanelen en kunnen klanten tevens ervaren hoe aangenaam en efficiënt infrarood warmtepanelen kunnen verwarmen. Klanten uit de regio kunnen altijd vrijblijvend een afspraak maken bij Solar2Enjoy Zeeland. Het bedrijf is gevestigd in 4383 NH Vlissingen aan de Gildeweg 17-F. Bel 085 - 303 1253 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier als u het krantenartikel over infrarood panelen wilt lezen, recentelijk geplaast door De Scheldexpress.